1150 g filéer av matjessill. Bred blandningen över 4 av tunnbröden och rulla ihop dem från kortsida till kortsida så hårt det går. 1 Fyllning med matjessill och ägg
Bred ut röran på ett tunnbröd och rulla ihop. Dela matjessill i små bitar. Blanda potatis och matjessill med crème fraîche, finhackad röd lök och finklippt gräslök
Tunnbrödssnittar med rökt lax och pepparrot. Matjessillröra med topping. mjukt tunnbröd. 200 g matjessill. 250 g matjessill. 200 g matjessill. 250 g matjessill
Hård tunnbröd som är brutna i mindre bitar. Hård tunnbröd som är brutna i mindre bitar. 500 gr matjessill, finhackad. 2 avlånga mjuka tunnbröd. Fördela blandningen i 4 rektangulära tunnbröd och rulla ihop dem, Ta plastfolie runt varje rulle och låt vila i kylen. 500 gr matjessill, finhackad. 2 avlånga mjuka tunnbröd