Blanda äggula och keso väl, gärna med stavmixer, annars går en sked bra. 3 msk keso ½-1 dl riven ost 1 äggula 1 äggvita nypa salt Gör såhär. 3 msk keso
5-1 st (ca 100 g) röd eller gul paprika 250 g keso 2 st tunnbröd. 1250 g keso. 12 st tunnbröd. 150 g rökt skinka eller rökt kalkon eller 150 g kassler ca 15 centimeter (ca 200 g) gurka 0
Bred philadelphiaost på tunnbröden. 2 dl keso naturell. 4-8 tunnbröd. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn
Bred philadelphiaost på tunnbröden. 2 dl keso naturell. 4-8 tunnbröd, beroende på hur hungrig man är. 400-500 g abborrfilé 1 ägg, uppvispat 1 dl vetemjöl 1 dl ströbröd Citronpeppar Några citronklyftor Smör till stekning (här SKA det vara smör) Ägg- och romröra 2 dl keso naturell ½ dl lättcrème fraiche 2 hårdkokta ägg, finhackade 2 hackade crabfishpinnar (ej helt nödvändigt men gott) ½ äpple ½ liten rödlök 3 msk stenbitsrom 1 msk pressad citron 1 knippa färsk dill Till servering 4-8 tunnbröd, beroende på hur hungrig man är Philadelphiaost, gärna smaksatt Sallad Tomater Citronklyftor
) Idag gjorde jag en himla smakrik sallad med abborre och frukt som jag lade på ett tunnbröd och sedan serverade med en jättegod röra med ägg, keso och crabfish (rester från tapasen igår + lite stenbitsrom) Himla mumsigt och fräscht var det
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Röran blir god att ha i mjuka tunnbröd som man rullar ihop. 3 dl grädde1 liten burk keso1 burk tonfisk i oljadill1/3 kaviartubsalladslök2 kokta ägghällakaka5 äggtomatvindruvor1 burk räkorSlå av oljan från tonfisken, vispa grädden. 1 liten burk keso
Blanda ihop alla ingredienserna, smöra mjukt tunnbröd och mosa nykokt potatis på,strimla över ruccola, klicka sedan över steppsalladen på, strimla över hamburgerkött el rostbiff