Tunna revben recept

Tunna revben asiatisk touch

Tunna revben asiatisk touch

Tunnarevben är roligt att göra, det går fort också och det sköter sig själv i ugnen. 1 kg tunnarevben. Efter 25 minuter ta ut revbenen, öppna paketet försiktigt så att du inte bränner dig på ångan. Häll över såsen på revbenen och sätt tillbaka i ugnen ytterligare 25 minuter. Relaterade 1 kg tunnarevben
Äppelcidermarinerade revben

Äppelcidermarinerade revben

Tunna sådana som är väldigt kladdigt att äta och med andra ord kanske inte man vill äta ute, men i hemmets vrå mina vänner, då är det här en riktig höjdarmiddag
Glazade tunna revbensspjäll

Glazade tunna revbensspjäll

Revbensspjäll. Dela revbenen på mitten så att de ryms i kastrullen och täcks helt med vatten. Revbensspjäll
Koreanska revben med picklad gurka

Koreanska revben med picklad gurka

Hyvla gurkan i tunna långa strimlor. Det ligger en bit revben på tallriken, revben av sida för att mer exakt, där man låtit den mer köttiga biten sitta kvar istället för att ta bort den och kalla dom för spareribs
Revben på grillen

Revben på grillen

Revben kan man göra i oändliga varianter på grillen. Börja med att dra av membranet på revbenen. Gnid sen in revbenen i en rub, som du kan blanda själv
Asiatiska revben!

Asiatiska revben!

detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunnarevben så smaken kommer igenom. Skiva salladslöken, och skär vitlöken i tunna skivor
Grillade revben med hemmagjord marinad och tomatsalsa

Grillade revben med hemmagjord marinad och tomatsalsa

Gjorde så himla goda grillade revben häromdagen som var super enkla dessutom. Lägg i ca 1,5 kg (för 2 per) råa tunnarevben och koka dessa i ca 40 min. 1 dl tomatpuré3 msk vatten0,5 dl rapsolja (eller liknande)1 dl honung 2 tsk chilipulver2 tsk ingefära2 klyftor pressad vitlök2 krm salt2 krm vitpeppar eller svartpeppar0,5 dl soja kinesiskBlanda samman ingredienserna och när revbenen svalnat något marinera dem i en påse tills det är dax att lägga dem på grillen
Entrecôte, revben och ostig gratäng

Entrecôte, revben och ostig gratäng

Skär i tunna skivor. Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Kinamarinerade revben

Kinamarinerade revben

800 g tunnarevben 2 ½ dl buljong 2 msk råsocker 2 msk honung 2 pressade vitlöksklyftor 5 cm ingefära 2 msk soja 2 msk tomatpuré