Finhacka och fräs schalottenlökarna i smör, blanda i socker och låt detkaramelliseras. Tillsätt rödvinet och reducera (koka ned) blandningen till ungefär en tredjedel
Vid sidan ställer jag fram en tryffelsås och picklade gulbetor. Servera med tryffelsås och savoykål. Relationen mellan mig och short ribs av nöt är en ständigt pågående kärlekshistoria
I. k. v. ä. l. g. j. o. r. d. e. a. n. f. s. i. p. t. m. å. ,. h. D. ö. u. c. b. N. M. T. y. é. J. P. &. 4. 7. 0. 1. 8. (. x. ). 2. S. R. O. B. L. 5. F. H. K. -. c m. d l
Det blev nu Paolos tryffelsås med kyckling och spenat. Tryffelpasta med kyckling och spenat (4 port)4 st kycklingfiléer1 frp färsk pasta (gärna Paolos Tonnarelli)1 burk Paolos färdiga tryffelsås1 påse färsk bladspenatparmesanSkär kycklingen i bitar och stek i stekpanna