Avsluta med att droppa lite tryffelolja över tallriken. Hollandaise med vit sparris, tryffelolja och varmrökt lax – recept 4 personer. Hollandaise med vit sparris, tryffelolja och varmrökt lax – recept 4 personer
När stuvningen tjocknat tillsätt den rostade löken, soja och tryffelolja. 200 g svamp1 dl rostad lök1 msk viltfond1 dl grädde1 dl mjölk4 msk mjölen skvätt tryffeloljanågra droppar soja för färgens skullsmör att steka ien nypa sockerHacka/skiva svampen, stek ur vattnet och tillsätt en rejäl klick smör
Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Blanda vinägern med tryffeloljan, späd med olivolja, smaka av. Serranoskinka med karl-johansvamp & tryffelolja 4 portioner ca 200g skivad serranoskinka ca 200 g skivad karl-johansvamp 2 skivor gott ljust bröd lite parmesanost lite grönt att lägga på tex rucola, gräslök, machésallad 2 tsk vit tryffelolja 1 tsk balsamvinäger Olivolja, salt, peppar Skär ned brödet till krutonger och stek dem gyllenbruna i olivolja. 2 tsk vit tryffelolja
tryffelolja efter smak. Smaka av med salt, svartpeppar & tryffelolja. Hittade detta spännande recept i tidningen mat & vänner och kände…det här måste testas
i med osten och tryffelolja. 1 tsk tryffelolja. 1 tsk tryffelolja. Nu, så, är vi tillbaka i vardagen. Kändes ändå som det var värt att fortsätta ha lite guldkant på det hela