Idag blir det därför mamma Evas lakritstryffel som det bjuds på. Tryffel låter avancerat i mångas öron men faktum är att det är lika lätt som att rulla chokladbollar, bara andra ingredisener, i princip
Doppa en klick tryffel i kakao - så att den inte fastnar i händerna - och rulla till en kula. Delade upp krämen i 2 bunkar där ena var med lakritsmak (tillsätt 1/2 dl krossad turkisk peppar eller ca 1/2 msk lakritspulver i krämen) och en "naturell"
grovmalen svartpeppar. Jag gillar verkligen smaken av tryffel. Krydda dem med salt och peppar. Gjorde en pastasås med oxfilé och smaksatte den med tryffelolja
Salt och peppar. Höstig onsdagspasta med tryffel, kyckling och svamp. Häll upp på serveringsfat och strö över riven ost och salt och peppar och toppa med de sista spenaten som har sparats
Finhacka i färsk basilika och timjan och smaka upp med salt och peppar. Riv över rikligt med parmesan, rostade pinjenötter och hyvla tunt över svart tryffel
Men jag har gjort en chokladtryffel som jag tänkte att jag bara måste spara receptet på och vad kan väl vara bättre än att lägga den här, för då vet jag var det finns
Salt och nymalen svartpeppar. Häll av vattnet, mixa sparrisen och smaka upp med tryffeloljan. I samband med servering, värm upp såsen och red av den med smör till den tjocknat lite, smaka av med salt och peppar