Seså sätt nu igång och gör tropiskfruktsallad och titta in på Marys fina blogg. Jag bestämde mig för att göra en fräsch fruktsallad och Mary blev inspirerad och tog fram några nya smycken på frukt-temat
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Den som vill ha en sötare fruktsallad kokar sockerlag som blandas i lite i taget när den svalnat. Fruktsalladen går att göra i ordning i förväg, förvara den svalt
Fruktsallad,. Stjälp upp kakan på en tallrik och medan den svalnar så gör du en snabb fruktsallad på ½ banan, lite tinad mango (eller färsk om du har det) och passionsfrukt
börja med kaksmulor, krämig oströra och fruktsallad, kaksmulor, krämig oströra, ja ni fattar…Dekorera med skivor av lime, apelsin eller clementin och riv lite limeskal över allt
Tropiskfruktsallad. . Ja jösses amalia, nu är det faktiskt snart midsommarafton. Och vad ska man äta då. Ja de flesta av er har kanske redan planerat färdig vad ni ska äta
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tropiskfruktsallad och fruktiga smycken. . Hippi Hipp Hurra. I I dag firar Tant Gul. För exakt ett år sedan gjorde Tant Gul sitt första inlägget på den här bloggen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Las Moras Reserve Chardonnay är ett friskt och lätt torrt vin med intensiv doft av mango, tropiska frukter, fat, citrus och vanilj och smak av tropisk frukt, fat och vanilj
En tropiskfruktsallad med sina härliga smaker och vackra färg är underbar att servera som den är, med en klick grädde smaksatt med vanilj eller kanske till och med en skvätt konjak eller rom