Piroger, fyllda med salladslök och trattkantarellstuvning. När man som jag gärna höftar i ingredienser när jag lagar mat behövs det några omgångar för att hitta tillbaka de gånger jag glömmer skriva upp vad jag håller på med där
Crepes fyllda med trattkantarellstuvning, matmuffins med bacon och pujolök, en tomat och mozzarella sallad, amerikanska pannkakor med lönnsirap, ostar, vindruvor, nypressad apelsinjuice och en yoghurtdessert
Eftersom vi fått en del trattisar av min mamma så har jag under en tid tänkt att vi ska göra crepés. Men eftersom det inte är jag som steker pannkakor i den här familjen så gällde det att hitta en dag då det fanns tid
200g älgfärs 1 Spotted Pig-bröd Några teskedar lingon- och enbärsketchup En skiva smakrik ost Några matskedar stuvade trattkantareller 1 palsternacka Frityrolja Salt Peppar Det här behöver du för att göra trattkantarellstuvningen