Trattkantarellsoppa torkade recept

Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Ruts trattkantarellsoppa (ca 4 port)1 liter färska trattisar (el 2-3 dl torkade som du lägger i blöt en stund innan tillagning)en klick smör1 liter buljong1 msk tomatpure1 1/2 dl grädde1 tsk citronsafthackad persilja(ev 1 msk Roquefortost, jag brukar hoppa över den)Maizena till redningSkär svampen i bitar. 2-3 dl torkade
Trattkantarellsoppa med riven parmesan

Trattkantarellsoppa med riven parmesan

Fräs svamp och lök i smöret. Tillsätt vatten, hönsbuljong och grädde. Koka i 10 minuter. Kör soppan slät i mixer eller med en stavmixer
Trattkantarellsoppa med ädelostkräm

Trattkantarellsoppa med ädelostkräm

2 portioner1½ dl förvällda trattkantareller eller blötlagda torkade trattkantareller. 1½ dl förvällda trattkantareller eller blötlagda torkade trattkantareller
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

1 l färska eller 1 dl torkade trattkantareller. Ta undan några små hela svampar. Skär svampen i mindre bitar
Krämig trattkantarellsoppa med vitlöksbröd

Krämig trattkantarellsoppa med vitlöksbröd

Soppa4 dl torkade trattkantareller 1 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 50 g smör 2-3 msk vetemjöl 3 msk tomatpuré ca 75 g gräddädelost 2-3 dl grädde 1 tsk salt 1 tsk peppar 0,5 msk citron, saft persilja, till dekoration
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Gjorde igår en fantastisk god och krämig soppa på torkade trattkantareller. Trattkantarellsoppa 4 port. ca 20 g torkade trattkantareller. ca 20 g torkade trattkantareller

Trattkantarellsoppa

3 dl torkade trattkantareller. 3 dl torkade trattkantareller. Här och där postar folk bilder på årets skörd i svampskogen
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

receptet är till 14-16 personer Ingredienser 100 g torkade trattkantareller 5 st gula lökar 2 msk smör 8 st grönsaksbuljongtärning 3,5 l vatten, + blötläggningsspad 1 dl tomatpuré 1,5 dl idealmjöl 2 dl vispgrädde 150 g roquefortost , eller ädelost Gör så här. 100 g torkade trattkantareller
Trattkantarellsoppa med gorgonzola

Trattkantarellsoppa med gorgonzola

400 g färska rensade trattkantareller (eller 35 g torkade)
2 msk smör
1 st gul lök0. 35 g torkade. Till fredagens lunch kapade jag ett Halv 8 hos mig-recept
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

300 g färska trattkantareller, rensade (eller 25 g torkade) 3 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 2 msk smör 1 msk vetemjöl 1 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 3 dl mellangrädde (eller vispgrädde) 2 krm salt 1 krm vitpeppar 1 tsk vitvinsvinäger 0,75 dl torr sherry 1 dl persilja (och/eller gräslök) till garnering
Trattkantarellsoppa!

Trattkantarellsoppa!

Torsdagskvällens middag blev ett recept från det populära TV-programmet Halv åtta hos mig där Matilda Götlund hade gjort denna härliga Trattkantarellsoppa
Trattkantarellsoppa med getost

Trattkantarellsoppa med getost

Trattkantarellsoppa med getost, 4 port. Trattkantarellsoppa med getost, 4 port. Senaste nummret av "Elle Mat och Vin" var helt fantastiskt
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

2 dl torkade trattkantareller. Blötlägg den torkade svampen i varmt vatten i 15-20 minuter. Gul lök, Hönsbuljong, Mörk kinesisk svampsoya, Mjölk, Smör, Soppor, Svartpeppar, Timjan, Trattkantareller, Vetemjöl, Vispgrädde 2 dl torkade trattkantareller
Trattkantarellsoppa med egengjorda krutonger

Trattkantarellsoppa med egengjorda krutonger

Ingredienser Trattkantarellsoppa. Ingredienser Trattkantarellsoppa. ca 1 L hela, torkade trattkantareller (eller 1 Liter färska). trattkantarellsoppa 6 portioner. ca 1 L hela, torkade trattkantareller (eller 1 Liter färska)