Här kommer receptet på trattkantarellsoppan som vi åt igår till middag, den blev väldigt god och krämig och med ganska hög sälta och god smak av sherryn =)
Detta är den godaste trattkantarellsoppan tycker jag, och det är sherryn som höjer den. Jag dricker inte sherry, men tycker det är gott att smaksätta mat med
späd med grädde och koka upp och låt sjuda på svag värmesmaksätt med ädelost och sherry låt puttra ytterligare en stund Jag brukar smaka av hela tiden så att det blir rätt balans på smakernajag tog en tsk med citronjuice mot slutet
torr sherry. I morse när jag hämtade tidningen tänkte jag att idag var det en perfekt dag för svampplockning, blev oerhört sugen på trattkantarellsoppa
Detta så att vi kan använda den så småningom till vår trattkantarellsoppa. Vi hade ju tänkt ta oss till Vannholmarna i eftermiddag för att plocka lite musslor och kolla hur propellern såg ut med tanke på alla skal som brukar fastna där