½ dl tranbärsjuice. Kombucha med ingefära, citron och mynta. ½ dl tranbärsjuice. En favorit jag brukar göra är med ingefära, citron och mynta, och den passar också bra i juletider
Och till det lite lagrad ost, te, tranbärsjuice och ägg. 1 dl grahamsmjöl1 dl fullkornsdinkelmjöl2 tsk bakpulver4 krm ingefära1 tsk kanel4 msk kokos2 krm salt2 ägg2 dl filmjölkBlanda alla torra ingredienser väl och sedan i med resten och gegga ihop tills det är helt finfördelat. 4 krm ingefära
tranbärsjuice. Riv färsk oskalad ingefära grovt. Sila bort ingefäran. 1 dl ingefära. 2 dl tranbärsjuice. Då det är lite pyssel bakom "den lille", är receptet baserat på en större sats
Blanda tranbärsjuice, citronsaft, honung, socker, glöggkryddor och vaniljstång (skär vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna så juicen tar mer smak) i en kastrull