Jag serverade tillsammans medbaconfrästa bönor och krispiga färskpotatischips. Det här är ju rent ut sagt snuskigt dekadent, en fem centimeter tjock skiva oxfilé toppad med gåslever, tillsammans med en mustig madeirasås serverad ovanpå en smörstekt krutong
Smält smöret i oljan på medelvärme, lägg i löken, baconet och fräs tills löken blir mjuk, lägg i haricot verts och höj värmen fräs tills någon minut under omrörning
Smält smöret i oljan på medelvärme, lägg i löken, baconet och fräs tills löken blir mjuk, lägg i haricot verts och höj värmen fräs tills någon minut under omrörning
Rulla in köttet i baconet, bind upp med steksnöre. Bred ut baconskivorna på en skärbräda, lite omlott, lika brett eller aningens bredare än oxfilén är lång
Fräs två skivor serranoskinka, en burk avrunna bönor och en skalad, urkärnad och tärnad tomat separat (vi stekte upp bacon separat och använde det istället för skinka, också gott)
Servera spetten med en pastasallad. Dela fisken i 8 bitar och rulla en skiva bacon runt varje bit, som en tournedos. Pensla fisken med olja, salta och peppra och grilla på glödbädd, ca 4 minuter på varje sida. 8 skivor bacon