I helgen fick jag information från ett flertal personer om att de ”naturliga aromerna” i Bong TouchOfTastes Brynta Scharlottenlöksfond OCH deras Kantarellfond innehåller nötköttsarom
Skiva och fräs champinjonerna och tillsätt dem tillsammans med osten och fonden. Här nedan ser ni det vinnande receptet till tävlingen i samarbete med touchoftaste tävling där priset är en matkurs i touchoftaste cooking studio
Blanda grädde, fond och soja i en skål och slå över färsen. 1,5 msk grönsaksfond (jag använde touchoftastes brynta scharlottenlöksfond, supergod. 1,5 msk grönsaksfond (se ovan). 1,5 msk grönsaksfond (jag använde touchoftastes brynta scharlottenlöksfond, supergod. 1,5 msk grönsaksfond (se ovan)
Tillsätt fond, gelé, vinäger och trattkantareller. 2 msk TouchofTaste Kantarell & Viltfond. Bryn grytbitar och bacon i smör, tillsätt lök och vitlök mot slutet
mer kantarellfond. Tillsätt fond och grädde låt sjuda sakta i 20 minuter så att alla smakerna kommer fram samt att kycklingen blir genomstekt. 5 msk Bong TouchofTasteKantarellfond