Under tiden vi avnjöt en av mina favoritefterrätter, Tosca Päron så hörde man knastret från kaminen som sprakade för fullt och strålade ut en alldeles avdomnande värme
Toscakaka. Tag ut toscakakan från ugnen och bred på glasyren. Låt kakan svalna med toscaglasyren upp och lägg gärna formen ovanpå och/eller en bakhandduk
Aja, här har ni hur man gör dessa "to die for" - toscarutor. Toscarutor - gör sä här. Toscasmet. Häll toscan över kakan och grädda ytterligare 10 minuter
Toscakaka. Tag ut toscakakan från ugnen och bred på glasyren. Låt kakan svalna med toscaglasyren upp och lägg gärna formen ovanpå och/eller en bakhandduk
Tosca. Den ska in igen med toscan på. Tosca. Tosca. När det är ca 20 minuter kvar på kakan i ugnen börjar du med toscasmeten. Häll toscasmeten över kakan och grädda i ytterligare ca 15 minuter