Lägg det du vill ha som fyllning på en tortilla och toppa med ost. De väljer hellre den än makaroner och spagetti och perfekt är då båda tycker om att äta skruvarna även kalla så när vi varit på utflykt eller cup så är det pastasallad med skruvar som huvudingrediens som gäller och inte mig emot för enklare än så kan det ju inte bli
Hur man än försöker så trycker man ner för mycket fyllning och kan inte äta dem. Här kommer dagens middagstips, egenbakade tortillabröd med veggokebab och avokadokräm
Fyllningen var superb och ett superbra alternativ till den vanliga svenne-tacosen. Jag hade nämligen ugnsrostad röd paprika över sedan gårdagen, så den fick bli en extra smaksättare i min hummus som jag fyllde tortillabröden med
Idag testade jag att göra egna tortillas för första gången, och blev först jättebesviken när jag följde receptet, det blev som en ugnspannkaka, jättetjock
Hade detta som fyllning, gjorde i övrigt quesadillas som förut. Men, något tortillasbröd hade vi inte, så då gjorde jag eget eftersom vi är mitt uppe i köpstoppet
Låt sedan svalna något och fyll med valfri fyllning. När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade
Frittata di cipolle görs med lök. Och som sagt, fyllningen kan man variera i all oändlighet - välj andra grönsaker - squash, sparris, fänkål, aubergine
Falafel går bra som fyllning i tortilla tillsammans med halloumi och hummus. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och stek på båda sidor tills de är gyllenbruna
Socialt, gott, och smakar ljuvligt tillsammans med gräddfil, mer salsa och kanske guacamole. Fyllning. Stek bröden i rapsolja på medelhög värme, så att osten hinner smälta och ytan få en gyllenbrun färg i några minuter på varje sida
Igår hade jag en kompis som skulle komma över på middag och hon ville verkligen ha något med mexikanska smaker så jag kollade in i min kyl och frys och kom upp med detta recept