Vill man att det ska gå fort kan man antingen köpa färdig färsk deg eller pizzamix (pulverpåsar), göra deg med bakpulver ( länk ) eller använda tortillabröd som botten
På med skinkan, ruccola och ost. Tortillas med parma och ruccola1 port2 mjuka tortillabröd2 stora skivor parmaskinkaen näve ruccolaostLägg några skivor ost på brödet. 2 mjuka tortillabröd
4 150 g fetaost 1 dl lätt crème fraiche svartpeppar 65 g ruccola 8 små tortillabröd 2 msk olivolja Till servering oliver paprika Lägg till i inköpslistan
20-24 bitar5-6 stora tortillabröd 200 g Philadephiaost eller annan. 5-6 stora tortillabröd. Det här receptet har varit med på bloggen för länge sedan men är värt att upprepa
De färdiga tortillabröden man köper innehåller mest vetemjöl och förutom att det är snabba kolhydrater så funkar de ju inte att äta om man är glutenallergiker eller känslig mot gluten
Bred milko lättost på ett tortillabröd lägg därefter på champinjoner avocado vitlök och rödlök. Skala och skär kålrabbin i strimlor och blanda med ruccolan dressa med citronetten och klipp krasse över