Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Fantastiskt goda Fajitas inlindade i ett hembakat tortillabröd med Guacamole och en röd sås med spiskummin som sätter den där sista smaken av en riktigt god tex-mex rätt
Jag gjorde en stor sats av guacomolen denna gång för jag använder även den som pålägg på hårt bröd eller rostad macka tillsammans med sallad och paprika
1 Hetta upp olja i en rymlig stekpanna och stek lök, vitlök, paprika och tacokrydda ca 3 min. 2 Varva tortillabröd och linsröra i en rund ugnssäker form, ca 24 cm i diameter. 1 fint tärnad röd paprika. 4 stora tortillabröd
Skär tortillabröden i små bitar. Skala och finhacka vitlöken och skölj och tärna paprikan. 1 paprika. Tillsätt paprikan och låt det steka i ytterligare ca 7 - 8 minuter. 1 paprika 1 vitlöksklyfta 3 ½ msk hemmagjord tacokrydda (se här) (kan bytas mot 1 påse köpt tacokrydda men uteslut då saltet i receptet)
Bred cream cheese på alla tortillabröden. Smörstekta quesadillas med chorizo, inlagd paprika och spenat, 2-3 portioner. Lägg riven ost, chorizo, paprika och spenat på 3 av bröden
Servera på mjukt tortillabröd tillsammans med krispiga picklade morötter och paprika. Jag svängde ihop några kycklingfärsspett och serverade en vanlig vardag tillsammans med tortilla, picklad morot och paprika som jag snabbpicklade medan kycklingspetten gick klara i ugnen
 Grilla paprikabitarna i en grillpanna så att de får färg. tortillabröd blandsallad. Citronkryddad chorizo i tortillabröd Receptet är beräknat för 4 personer 500g choritzokorv tortillabröd blandsallad 1 röd paprika 1 gul paprika 1 citron 1 röd lök 2 advokados 1 röd chili olja Sätt ugnen på 200°. Skölj paprikan och skär den i 2-cm tjocka strimlor. 1 röd paprika. 1 gul paprika