Tortillabröden bakade jag själv i en torr stekpanna. Solen sken och vi satt utomhus och åt lunch, black bean burger wraps med syrad rödlök, mangoyoghurt och koriander
Helt enkelt som en tacovariant mitt i veckan och med tortillabröd. Sen tog jag och skivade en gul lök, pressade en halv lime över och saltade lätt, drog i en näve grovt hackad koriander på slutet och blandade runt
Blanda ner tomat, lök, koriander och chili. Middagen kan man nästan tolka som en texmexpizza där tortillabröd är pizzabotten, bönröran är som tomatsåsen som toppas med strimlat kött och ost
Lägg på ytterligare ett tortillabröd som lock och stek sedan (utan olja) varje fylld tortilla någon minut på varje sida tills bröden fått färg och osten smält
Rosta spiskummin och koriander i torr panna tills de börjar dofta och skifta färg. Dag 21 + 2 msk rapsolja1 gul lök, finhackad2 klyftor vitlök finhackad1 msk hel spiskummin½ msk hela korianderfrön1 tsk chilipulver½ tsk cayennepepparsaltFettet från rökt stekt fläsk ex. 2msk skuren färsk koriander (packat). 2msk skuren färsk koriander (packat)