4 100 g färskost 100 g fetaost 4 tortillabröd (medium, majs- eller orginal) 6 soltorkadetomater (strimlade) 50 g rostade mandelspån 1 kruka koriander Till servering sallad gjord på grönsallad, rädisor, squash och äpple salsa guacamole Lägg till i inköpslistan
Som du märker används hela förpackningar av tortillas, bönor, spenat och och färskost så du behöver inte mäta och kan använda allt utan att lämna rester i kylen
Bred på färskost naturell på ett mjukt tortillabröd, strö över lite hackade soltorkadetomater, vik ihop och stek i en stekpanna med olivolja på båda sidorna
Lägg ut tortillabröden, bred på tomat- och färskoströran, lägg på potatis, ruccola, gurkstavar, några sköljda gräslöksstrån och en laxbit på varje bröd
Lägg på de två sista tortillabröden som lock. Andra förslag på smaksättning är ruccolasallad, soltorkadetomater och pesto eller kyckling, curryfärskost och paprika