stora torsktungor. Marinera torsktungorna 4 timmar i ansjovisspad. Lägg torskskinnet på en plåt med silipat (silikonmatta), lägg över en silipatmatta till och ännu ett bleck, torka skinnet krispigt i ugn på 80° i cirka 2 timmar
torsktungor. 1. Sätt på fritösen. 2. Finhacka dragonbladen. Skala och pressa vitlöken. Blanda allt med färskosten och smaka av med salt och grovmalen svartpeppar
torsktungor. Sätt på fritösen. Finhacka dragonbladen. Skala och pressa vitlöken. Blanda allt med färskosten och smaka av med salt och grovmalen svartpeppar
Hjärtmusslor, blåmusslor, färska kokta räkor, Norsk kungskrabba, Pilgrimsmusslor och en hel del hemlagad majonnäs och römme-röra, kan det bli mera norskt än detta, knappast
Torsktungor kan man beställa hos fiskhandlaren. 6 torsktungor. Mixa eller finhacka skaldjursköttet, blanda i potatismjöl och grädde och smaksätt med salt och kajenn