Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt. Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja
Häll flytande smör i en ugnssäker form och tillsätt sambal oelek och pressad vitlök. Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken
Smörj en ugnsfast form med smör. Strimla de soltorkade tomaterna och riv halloumiosten. För ett tag sedan hittade jag ett paket torskrygg i frysen, så det fick bli söndagsmiddag den veckan
Hacka de soltorkade tomaterna och strö över dem. Smörg en ugnsform med smör. 400 g torskrygg eller torskfilé, utan skinn och benfri. 14 soltorkade tomater i olja. Sätt ugnen på 225 grader. Baka torsken i ugnen i 20 minuter
Torskrygg (okej då, kanske inte det första man tänker på när det gäller Provence), fänkål och tomat. Lägg klyftorna i en oljad ugnsform, salta & peppra
En god fiskkrydda, några smörklickar, och skjuts in i ugnen. Det blev en fin portionsbit av torskrygg på en bädd av babyspenat, och med miniplommontomater och drösvis med dill på
Skålla och skala tomaterna. Panerad torskrygg. Skär ner tomaterna i mindre bitar. Lägg fisken i ugnen på ca 80 grader under tiden du gör kompotten. 5 tomater. 5 tomater En ask champinjoner, ca 250g
Rosta kvisttomater under tiden. Dela den färska potatisen i kvartar och lägg den i en form, tärna 50-100 gram smör och lägg ovan på, häll på en dl vatten och kör i ugn, 170 grader
Välj torskrygg som är MSC- eller Kravmärkt. Ta ut fiskfatet och fördela tomaterna runtom fisken. Sätt ugnen på 175 grader. Sätt fatet i mitten av ugnen i 15 minuter. Dela tomaterna och fräs dem i oljan i en stekpanna cirka 10 minuter. Stick in en stektermometer i den tjockaste delen av fisken och baka den i nedre delen av ugnen till 56 graders innertemperatur, cirka 10 minuter. 900 g torskrygg. 300 g cocktailtomater