Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå. 4 st torskfileer (torskrygg). 3 msk smält smör blandas med. In i ugnen på 200 grader i ca 15- 20 minuter, glöm inte ösa fisken med smörblandningen. 3 msk smält smör blandas med
Värm upp grädde, mjölk och smör i en kastrull till ljummet. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Salta torskryggen. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
Lägg en bit torskrygg per person på bakplåtspapper i en ugnsfast form. Men igår vispades inget smör, utan det bryntes och serverades till en bit torskrygg
Smörg en ugnsform med smör. 400 g torskrygg eller torskfilé, utan skinn och benfri. 11 msk smör. Sätt ugnen på 225 grader. Baka torsken i ugnen i 20 minuter
4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5