Salta torskryggen. Blanda ägg, räkor, dill och pepparrot i en skål. dill,. 4 bitar torskrygg. 1 kruka dill, grovt skuren. Sätt ugnen på 150 grader. Hetta upp en stekpanna med en rejäl klick smör och låt torsken få färg på båda sidor, lägg sedan på en plåt och sätt in i ugnen på 150 grader tills den håller 52 grader innertemperatur (ca. torskrygg 4 port. 4 bitar torskrygg. 1 kruka dill, grovt skuren
4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Smöra en liten ugnssäker form. Idag blev det torskryggfiléer med Philadelphia Pepparrot, dill och lök. Pepparrot och dill är två favoriter och ibland när det är svårt att bestämma sig får man helt enkelt använda både och
Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Lägg det sedan i en ugnsfast form. färsk dill. Garnera med räkor och färsk dill. 4 st torskryggfiléer. 2-3 msk hackad dill. Ställ ugnen på 200 grader. Ställ in formen mitt i ugnen 15-20 minuter. 4 st torskryggfiléer. 2-3 msk hackad dill
Vanligtvis brukar jag bryna ryggen för att sedan låta den gå klart i ugnen med en stektermometer i. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
några dillkvistar. Torskryggen bakas under en sås smaksatt med parmesanost. Servera fisken på varma tallrikar och garnera med räkor, dill och en citronklyfta