Torskrygg senap recept

Torskrygg med bruten potatis och skirat smör med senap!

Torskrygg med bruten potatis och skirat smör med senap!

Torskrygg med bruten potatis och skirat smör med senap. Till middag åt vi något väldigt gott, Hovås fiskbil hade fin torskrygg idag trots att det är söndag och till det friterade jag broccolli, gjorde spenatsallad med tomat och bacon, bruten potatis och ett underbart smör, bästa middagen på länge
Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök!

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök!

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. 4 portioner 4 st torskrygg 2 krm svartpeppar 1 tsk salt 1 paket bacon 3 scharlottenlökar, finhackade 2 sl vispgrädde 1 dl riven ost 1 msk fransk senap 1 burk creme fraiche 1 dl gräslök Gör så här. 4 st torskrygg. 1 msk fransk senap
Torskrygg med bacon och gräslök

Torskrygg med bacon och gräslök

4 bitar torskrygg ca 130 g styck. 1 msk fransk senap. Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form
Torskrygg i ugn med krämig senapssås

Torskrygg i ugn med krämig senapssås

Smörj en ugnsform och torka av torskryggsfiléerna. Rör ner mejeri och färskost, senap och kryddor. 6 torskryggsfiléer. 4 msk skånsk senap. 6 torskryggsfiléer. 4 msk skånsk senap
Ugnsbakad torskrygg med bacon

Ugnsbakad torskrygg med bacon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st torskrygg , eller torskfile 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 paket bacon 3 st Schalottenlök(ar) , finhackade 2 dl vispgrädde 1 dl riven ost , hackad 1 msk fransk senap 1 burk(ar) crème fraiche , hackade 1 dl gräslök Köp receptet
Torskrygg med fänkålssås

Torskrygg med fänkålssås

Fisk4 bit torskrygg, à 150 g 1 tsk vitpeppar 1 tsk salt. Fänkålssås2 msk olivolja 1 fänkål (stor) 2 gula lökar 1 msk curry, Ras el Hanout eller annan 2 dl vitt vin 2 msk sherry 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning svartpeppar, några drag med kvarnen 1 msk dragon, torkad eller 0,5 kruka färsk 1 msk svensk senap 2 dl syrad grädde (eller vanlig grädde) 1 tsk ev sriracha mayo sauce