Torskrygg, 4 portioner. 800 g torskrygg. 10-15 schalottenlökar. 800 g torskrygg. 1 burk ansjovis 125 g 10-15 schalottenlökar 300 g trattkantareller (torkade går bra)
Fräs schalottenlöken i smör utan att den tar färg. 400 g torskrygg utan skinn. 1 liten finhackad schalottenlök. Dela torskryggen i 2 portionsbitar och lägg dem i en rimlag av salt och vatten. 400 g torskrygg utan skinn. 1 liten finhackad schalottenlök
Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg à 150 g. 3 små schalottenlökar. Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg 150 g
Smält smöret till såsen i en kastrull tillsammans med schalottenlöken. 700 g torskrygg 4 portioner duchessepotatissalt & peppar. 50 g smör 1 finhackad schalottenlök 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk 250 g bladspenat 100 g mascarpone 2 tsk rivet citronskal + saften från 1 citron 50 g riven västerbottensost salt & peppar. 700 g torskrygg. 1 finhackad schalottenlök
Fräs den hackade schalottenlöken i lite smör utan att den tar färg. 400 g torskrygg. 1 schalottenlök. 400 g torskrygg. 1 schalottenlök en klick smör att fräsa i