½ dl philadelphiaost. Jag blev väldigt inspirerad av maten som Paul Svensson lagade till oss i tisdags på örtskolan (läs om tisdagen HÄR) så med inspiration ifrån hans torskrätt så tillagade jag den här goda rimmade torskryggen som fick sällskap av en krämig ärtstomp
Ikväll lagar Håkan till torskrygg med hjälp av vår nya vän och kökshjälp sous vide, förhoppningsvis blir resultatet lika bra som med tonfisk i sous vide och då hamnar receptet absolut även i detta köket
Vi börja med varmrätten som är Ugnsstekt torskrygg med smörsås och nudelröra med asiatisk touch. Ugnsstekt torskrygg & asiatisk nudelröra 4 port. 4 st bitar torskrygg. 150 g philadelphiaost. /Jimps 4 st bitar torskrygg. 150 g philadelphiaost
Som sagt så är det spenat i botten, den ska vara färsk och sköljd för att blandas samman med färskost typ philadelphiaost, grädde (vi hade matlagningstypen), citronsaft och pepparrot
Philadelphiaost. Sedan fyllde jag hela formen med torskryggsbitar. Köpte två paket med rättvisemärkt torskrygg på Ica för 160 kr och idag skred jag till verket. 400 gram Philadelphiaost blandat med salt, peppar, 2 msk pepparrot från tub, 2 tsk citronsaft, 3 msk Ghee. 400 gram Philadelphiaost blandat med salt, peppar, 2 msk pepparrot från tub, 2 tsk citronsaft, 3 msk Ghee