Använd torskrygg, lättare fisk finns inte. Här får torsken samsas med kryddig spenat, pocherat ägg och en lök- & paprikablandning med aningen naturlig sötma
Servera med räksalladen och garnera med t ex lite finhackad paprika och gröna blad. Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk). Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk)
Tomat- och paprikasås. Till-sätt vin, paprikapulver, salt och peppar. Hetta upp en gryta med olja och fräs lök, vitlök, bacon, tomater och paprika under omrörning, ca 5 minuter. 4 bitar torskrygg. 1 tsk paprikapulver
Häll olivilja i en rymlig panna och stek upp en ratatouille på lök, paprika, aubergine, selleri, zucchini, vitlök, en skvätt vitt vin, persilja, timjan, oregano, grönsaksfond och ganska mycket tomat