Torskrygg olivolja recept

Ugnsbakad torskrygg!

Ugnsbakad torskrygg!

olivolja. Nu är torsken som finast och ugnsstekt torskrygg är både enkelt och kanongott. Dela tomaterna i halvor, dela sparrisen på längden om de är tjocka, lägg i en ugnsfast form och ringla över olivolja, salta och peppra
Torskrygg, brynt smör och pepparrot

Torskrygg, brynt smör och pepparrot

Krydda med salt och vitpeppar, ringla lite olivolja över. Men igår vispades inget smör, utan det bryntes och serverades till en bit torskrygg
Torskrygg med brynt löksmör, ärtor och örtsallad

Torskrygg med brynt löksmör, ärtor och örtsallad

olivolja. olivolja, salt och peppar. 4 bitar torskrygg ,á 150 gram. Gör örtsalladen genom att strimla myntan och blanda med klippt krasse, 1 msk olivolja lite salt och peppar. 4 bitar torskrygg ,á 150 gram
Smörstekt torskrygg

Smörstekt torskrygg

4 bitar torskrygg. 1 msk olivolja. Potatismuffins. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Pressa potatisen i en skål
Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 800 gram torskryggfilé , tinad 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen 1 msk smör Ugnsbakad blomkål 1 st blomkålshuvud(en) 100 gram smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen 50 gram grana padano 0,5 kruka(or) färsk persilja 30 gram mandel , finhackad Sallad 50 gram färsk bladspenat 0,5 msk olivolja 1 tsk vit balsamvinäger 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt. 1Potatiskaka300 g fast potatis, skalad och fint skivad 300 g spetskål, grovt skuren 2 bananschalottenlökar, fint skivad 1 klyfta vitlök, finriven 100 g bladspenat 20 g parmesanost, finriven 3 ägg olivolja salt svartpeppar. 1Spetskålsallad med spenat150 g spetskål, finstrimlad 50 g bladspenat 1 bananschalottenlök, fint skivad 2 msk olivolja salt svartpeppar
Torskrygg med hummersås

Torskrygg med hummersås

olivolja. Lägg bitarna i en ugnsform och ringla över lite olivolja. olivolja. 350-400 g torskrygg. 350-400 g torskrygg