Marinera torsken i lime, olivolja och en flisad vitlöksklyfta några timmar. 2 portionsbitar av torskrygg, à 150 - 170 g. 2 msk jungfruolivolja. 2 portionsbitar av torskrygg, 150 - 170 g saft av en pressaad lime. 2 msk jungfruolivolja
olivolja. Nu är torsken som finast och ugnsstekt torskrygg är både enkelt och kanongott. Dela tomaterna i halvor, dela sparrisen på längden om de är tjocka, lägg i en ugnsfast form och ringla över olivolja, salta och peppra
olivolja. olivolja, salt och peppar. 4 bitar torskrygg ,á 150 gram. Gör örtsalladen genom att strimla myntan och blanda med klippt krasse, 1 msk olivolja lite salt och peppar. 4 bitar torskrygg ,á 150 gram
Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt. 1Potatiskaka300 g fast potatis, skalad och fint skivad 300 g spetskål, grovt skuren 2 bananschalottenlökar, fint skivad 1 klyfta vitlök, finriven 100 g bladspenat 20 g parmesanost, finriven 3 ägg olivolja salt svartpeppar. 1Spetskålsallad med spenat150 g spetskål, finstrimlad 50 g bladspenat 1 bananschalottenlök, fint skivad 2 msk olivolja salt svartpeppar
Olivolja. Krydda torskryggen med salt och vitpeppar. Olivolja. Toppa torskryggen med nyriven pepparrot och servera till dillstuvad purjolök, färskpotatis, rädissallad och citronklyfta