Mild aioli-dressing blev en bra smakbrygga till de lite tuffare smakerna från oliver och kapris, men egentligen var dressingen ett misstag efter en stressad eftermiddag
En bit torskrygg per person. En burk blandade oliver med mycket smak – gärna eko. Tärna zucchinin, skiva löken, stek i olivolja, tillsätt oliverna mot slutet så att de blir varma, servera som på bilden med en kvist rosmarin
Smula fetaosten och strö över tillsammans med de skivade oliverna. 600 g torskrygg i portionsbitar. 11 dl gröna oliver i skivorSätt ugnen på 200 grader
Jag hade hittat ett recept på nätet med torskrygg, men väl på plats i fiskbutiken så fanns det inte. När jag såg Jamie Oliver göra risotto på tv fick jag inspiration, men det tog bra många försök innan jag fick till det
Men då hittade jag frysta bitar av torskrygg på ICA som jag testade. Oliver har i dag lärt sig gå och han och Leila levde rövare på det nästan folktomma caféet