Torskrygg musslor recept

Kokt torskrygg med rödvinssås och friterade musslor

Kokt torskrygg med rödvinssås och friterade musslor

Till de friterade musslorna behövs. Häll bort vattnet från musslorna och låt den rinna av ordentligt. Rulla musslorna försiktigt i vetemjöl, täck sedan mjölytan ordentligt med uppvisat ägg och täck dem till sist med panko
Smörstekt torskrygg med tillbehör

Smörstekt torskrygg med tillbehör

Tillsätt musslorna och häll på vinet. Torskrygg. När musslorna öppnat sig, sila av buljongen (spara den) och häll upp musslorna i en skål
Musslor, vin, chili, persilja

Musslor, vin, chili, persilja

Han börjar såklart med att rekommendera torskryggen. Nej det får bli musslor. - inte det bästa priset man sett på musslor men
Torsk och musslor i foliepaket på grillen

Torsk och musslor i foliepaket på grillen

På en stor foliebit så lägger du potatisen och grönsakerna i en hög och fisken och musslorna ovanpå. 130- 140 gr Torskrygg el. 6 hjärtmusslor el. 4 blåmusslor. Torsken ska ha en innertemperatur på 44-46 grader och musslorna ska ha öppnat sig. Relaterade 130- 140 gr Torskrygg el. 6 hjärtmusslor el. 4 blåmusslor 2 -3 st kokta färskpotatisar, i skivor
Vit hemlagad fisksoppa

Vit hemlagad fisksoppa

Torskrygg. lägg i musslor, kräftstjärtar & & grädden koka i ca 5 min. 1. fräs lök, vitlök, chili, fänkål & morotsslantar i en järngryta tillsammans med smör
Fiskgryta med havets läckerheter!

Fiskgryta med havets läckerheter!

Det blev en fiskgryta med torskrygg, lax, räkor, musslor och vitlöksmajonnäs…. Tillsätt dem och de avrunna musslorna
Rökt gravad äggula, kammussla, lite spenat och en brödbit

Rökt gravad äggula, kammussla, lite spenat och en brödbit

Just den kvällen jag pratar om, serverades ägget på en mjölkrimmad torskrygg. Stora kammmusslor (antal efter personer) Briochebröd - Jag stansar ut runda ringar som är något vidare än musslorna (antal efter musslor) Svart stenbitsrom alt
Italiensk fisksoppa med skaldjur

Italiensk fisksoppa med skaldjur

1 förp blåmusslor, tvättade 1 förp musslor, tvättade (vongolemusslor) 1 förp körsbärstomater 2 klyfta vitlök 1 kruka färsk bladpersilja 0,5 fänkål 200 g torskrygg 2 skiva levainbröd 0,75 l vitt vin 2 burk hela konserverade tomater (San Marzano) salt ca 1 krm chiliflakes peppar 200 g skalade räkor