Torskrygg med zucchini recept

Torskrygg på ratatouille

Torskrygg på ratatouille

Häll olivilja i en rymlig panna och stek upp en ratatouille på lök, paprika, aubergine, selleri, zucchini, vitlök, en skvätt vitt vin, persilja, timjan, oregano, grönsaksfond och ganska mycket tomat
Torskrygg

Torskrygg

Dela zucchini och aubergine på längden och skiva sedan på längden det tunnaste som går, exempelvis med mandolin
Foliepaket med torskrygg och grönsaker

Foliepaket med torskrygg och grönsaker

Skiva zucchini tunt, salta och peppra. Det resulterade i väldigt smarriga foliepaket fyllda medtorskrygg, grönsaker, vitlök, parmesan, samt tomater o örter från min egna lilla odling
Samlade LCHF-recept

Samlade LCHF-recept

Ugnsbakad torskryggmed pestotäcke av cashewnötter, persilja, solrosfrön och parmesan. Köttfärsgratäng med aubergine, zucchini och smakrik ostsås
Fisk- och skaldjurslasagne med doft av saffran

Fisk- och skaldjurslasagne med doft av saffran

Ingredienser 250 gram färska lasagneplattor 0,5 st fänkål , skivad 2 st Schalottenlök(ar) 100 gram färsk bladspenat , färsk 1 klyfta(or) vitlök(ar) , pressad 0 olivolja 3 dl vitt vin , torrt 25 gram smör 2 msk vetemjöl 2 dl crème fraiche , saffran/tomat 200 gram laxfilé(er) , helst färsk 200 gram rödspättafilé(er) , alt torskrygg, helst färsk 200 gram räkor , skalade 0 salt 0 svartpeppar 0 riven ost 0 citron(er) 0 zucchini , i tunna skivor 0 färsk timjan Köp receptet
Lättsam LCHF Veckomeny

Lättsam LCHF Veckomeny

Mycket grönsaker ska det vara till varje måltid och gärna många olika, här har jag stekt torskryggmed gräddstuvad spenat till och har sedan både färsk spenat, ruccola, blomkål och broccoli till
Fisk i ajvarsås

Fisk i ajvarsås

Servera fisken medzucchini och ris. Skär zucchinin i bitar, stek dem i smör-&rapsolja. 600 g torskrygg i portionsbitar. 400 g zucchini
Fisk i ajvarsås

Fisk i ajvarsås

Servera fisken medzucchini och ris. Skär zucchinin i bitar, stek dem i smör-&rapsolja och tillsätta resten av saltet och pepparn
Fiskspett med basilika-aioli

Fiskspett med basilika-aioli

Vit fast fisk, t ex marulk, hälleflundra eller torskrygg. Zucchini, grön eller gul. Ett smakrikt, fylligt vitt vin med lime, tropiska frukter, päron och fin mineralitet