Torskrygg skulle det bli. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
Vi valde fryst, tinad torskrygg som innan stekningen kryddades med salt och nymalen svartpeppar. Håll varma under aluminiumfolie medan du gör klart resten av rätten
Lägg upp jordärtskockor, jordärtskockspuré, grapen, musslor, dillkvistar och fisk på tallrikar och stavmixa sist musselbuljongen till ett skum som du slår över rätten i serveringsögonblicket
Louise vann första omgången av Sveriges Mästerkock och har sedan dess jobbat flitigt som TV-kock, kokboksförfattare och med att driva sitt egna företag Taste by Louise
Till huvudrätt valde jag torskryggmed många goda tillbehör. Jag googlade runt lite på Mr Bond och insåg att champagne och caviar var ett säkert kort, så till förrätt blev det mandelpotatisplättar med löjrom, crème fraiche och rödlök, med bubblor i glaset