Skär torskryggen i jämna skivor lite salt och peppar. Skala mandelpotatisen och rödbetorna. Placera torskrygg intill med en klick aioli ovanpå och sprid lite av rödbetstärningarna över
4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
800 g torskrygg. 4 port potatis, kokt (gärna mandelpotatis). 800 g torskrygg 1 spetskål 125 g sockerärtor. Till servering4 port potatis, kokt (gärna mandelpotatis)
8 Mandelpotatisstomp 1 kg mandelpotatis 75 g rumsvarmt smör 150 g riven Västerbottensost 2 dl gräddfil Brynt smör-vinägrett 100 g smör 1 stor gurka 4 msk färskpressad citronjuice Rimmad torskrygg 1 l vatten 1 dl salt 8 bitar torskryggfilé (à ca 150 g) olja (till formen) Till servering ca 100 g regnbågs- eller löjrom färsk dill färsk körvel Lägg till i inköpslistan
½ kg mandelpotatis. ½ kg mandelpotatis. 400 g skinnfri torskrygg. Dela torskryggen i 2 portionsbitar och gnid in den i lite salt. 400 g skinnfri torskrygg