Torskrygg ingefära recept

Torskrygg med brynt smör, chili, ingefära och vitlök

Torskrygg med brynt smör, chili, ingefära och vitlök

800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 125 g smör 1 msk ingefära, riven 2 klyftor vitlök, rivna 2 msk japansk soja 4 pak choi 3 msk ostronsås 2 limefrukter 3 msk sötmandel, rostad, grovhackad 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk svarta sesamfrön salt svartpeppar neutral matolja, till stekning
Asiatisk Torskrygg med Hoisin och Ingefärssås

Asiatisk Torskrygg med Hoisin och Ingefärssås

1,5 msk färskriven ingefära. 2x180g torskrygg. 1,5 msk färskriven ingefära. 2 port 2x180g torskrygg. Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Torskrygg med spenat och gul curry

Torskrygg med spenat och gul curry

torskrygg. 1 bit ingefära, rivet. Fräs lök, vitlök, ingefära och kryddorna i ca 8 min. 4 st torskrygg. 1 bit ingefära, rivet. Fräs lök, vitlök, ingefära och kryddorna i ca 8 min
Pankopanerad torskrygg med sötsyrlig pakchoi

Pankopanerad torskrygg med sötsyrlig pakchoi

600 g fryst torskryggfiléer (jag hade faktiskt ett fryst torskblock), 5 dl vatten, 3 msk risvinäger, 1,5 msk salt, 1 dl vetemjöl, 1 ägg, 1,5 dl panko, smör till stekning. 500 g pak choi, 2 msk finriven färsk ingefära, 2 msk strösocker, 2 msk risvinäger, 3 msk vitt vin, 1 tsk sichuanpeppar eller 2 tsk sambal oelek, 1 msk rapsolja. 600 g fryst torskryggfiléer. 2 msk finriven färsk ingefära
Torskrygg med pak choi och wasabimajonnäs

Torskrygg med pak choi och wasabimajonnäs

800 g torskrygg (4 bitar) 250 g pak choi 250 g sockerärtor 2 klyftor vitlök 2 msk färsk ingefära, riven 1 röd chilifrukt 1 kruka färsk koriander 2 msk japansk soja smör, till stekning olja, till stekning salt

Torskrygg med bönröra och raita

Hacka löken och chilifrukten, vitlöken ochingefäran. Tillsättingefära, chili, vitlök och spiskummin. 1 bit (ca 5 kr stor) färsk ingefära
Misobakad torskrygg med pak choi

Misobakad torskrygg med pak choi

Tillsätt sedan pak choi, soja, ingefära och risvinäger. Här bjuder vi på ett recept på ugnsbakad torskrygg med en marinad gjord på vit misopasta
Torskrygg med asiatiska smaker

Torskrygg med asiatiska smaker

Blanda soja, vitlök och ingefära. 400 g torskrygg utan skinn. 1 bit riven ingefära. 400 g torskrygg utan skinn. 1 bit riven ingefära
Fisksoppa med torsk, ingefära och lime

Fisksoppa med torsk, ingefära och lime

4 800 g fryst torskrygg 2 vitlöksklyftor 2 schalottenlökar juicen från 2 lime 1/2 paket hackad fryst ingefära 2 burkar kokosmjölk (à 400 ml) 3 dl vatten 1 ask fryst koriander 1 ask fryst persilja 1 tsk gurkmeja 1 tsk salt några droppar tabasco olivolja och smör till stekning Lägg till i inköpslistan
Thailändsk currygryta med torskrygg

Thailändsk currygryta med torskrygg

2 msk ingefära, finhackad. 4 bitar torskrygg. 1 citrongräs 2 msk ingefära, finhackad 1 tsk gurkmeja 1 grön chili 400 ml kokosgrädde 3 msk fisksås 4 bitar torskrygg 4 port risnudlar 0,5 dl jordnötter, hackade 1 kruka koriander 1 lime
Fisksoppa med torsk, ingefära & lime

Fisksoppa med torsk, ingefära & lime

Ingredienser 800 g Torskrygg 2 st vitlöksklyftor 2 st schalottenlökar 2 st lime 1/2 paket Ingefära 800 ml kokosmjölk 3 dl vatten 1 paket Koriander 1 paket Persilja 1 tsk gurkmeja några droppar tabasco 1 tsk salt olivolja och smör till stekning
Vietnamesiska pannkakor med panerad torskrygg

Vietnamesiska pannkakor med panerad torskrygg

Panerad torskrygg. Skär torskryggsfiléerna i bitar. Panerad torskrygg. 3 cm riven ingefära. 2 torskryggfiléer, ca 800 g. 3 cm riven ingefära. 2 torskryggfiléer, ca 800 g 2 dl mjöl
Fisksoppa på torskrygg

Fisksoppa på torskrygg

Tillsätt finskuren morot, skivad stjälkselleri, broccolibuketterna, löken, buljongtärning, riven ingefära, vitlök, hackad dill, citron, salt och svartpeppar