2 port ca 300-350 gr torskrygg 1 dl riven pepparrot 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 6 champinjoner 1 schalottenlök 1 dl hackad körvel, färsk smör till stekning 2 dl vitt vin 2 msk koncentrerad fiskfond 1 dl vatten 2 dl grädde Börja med pepparrotscremen. Vispa creme fraichen hårt tills den blir fast, detta tar ca 3-5 min med en elvisp. 300-350 gr torskrygg. 1 dl creme fraiche
4 st torskryggfiléer. 2 st burkar cremé fraiche. 4 st torskryggfiléer. 2 st burkar cremé fraiche. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. 4 st torskrygg. 1 burk creme fraiche. 4 st torskrygg. 1 burk creme fraiche
Låt svalna lite och rör ned crème fraiche. 2 portionsbitar av torskrygg, à 150 - 170 g. 1 dl crème fraiche. 2 portionsbitar av torskrygg, 150 - 170 g saft av en pressaad lime. 1 dl crème fraiche
Värm upp grädde och creme fraiche och blanda med smöret. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept