Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Idag blev det torskryggfiléer med Philadelphia Pepparrot, dill och lök. Pepparrot och dill är två favoriter och ibland när det är svårt att bestämma sig får man helt enkelt använda både och
Dela sedan gurkan i mindre bitar och blanda med skalade räkor och lite finhackad dill. Torskrygg med stompad potatis, Beurre blancsås, räkor, dill och gurka4 persBeurre Blancsås4 persGör så här
Halstrad torskrygg. Dillolja. Tillsätt dillen och mixa sedan detta tills oljan blir grön. Dillemulsion. Tillsätt sedan dilloljan i en tunn stråle medan du hela tiden vispar
Tillsätt pressad citron, fiskbuljongtärning, två finhackade ägg, samt dill och persilja. Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås
Hacka purjolöken och dillen. Igår kväll grillade vi torskrygg med en krämig sås i folier. 600-800 g torskrygg. 1 dl finhackad dill. 600-800 g torskrygg. 1 dl finhackad dill
några dillkvistar. Torskryggen bakas under en sås smaksatt med parmesanost. Servera fisken på varma tallrikar och garnera med räkor, dill och en citronklyfta