Torskrygg bladspenat recept

Torskrygg med spenat, citron och ost.

Torskrygg med spenat, citron och ost.

700 g torskrygg 4 portioner duchessepotatissalt & peppar. 50 g smör 1 finhackad schalottenlök 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk 250 g bladspenat 100 g mascarpone 2 tsk rivet citronskal + saften från 1 citron 50 g riven västerbottensost salt & peppar. 700 g torskrygg. 250 g bladspenat
Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 800 gram torskryggfilé , tinad 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen 1 msk smör Ugnsbakad blomkål 1 st blomkålshuvud(en) 100 gram smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen 50 gram grana padano 0,5 kruka(or) färsk persilja 30 gram mandel , finhackad Sallad 50 gram färsk bladspenat 0,5 msk olivolja 1 tsk vit balsamvinäger 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torskrygg med potatiskaka och tartarsås

Torsk600 g torskrygg, i portionsbitar à 150 g 5 dl vatten, kallt 1,5 msk salt. 1Potatiskaka300 g fast potatis, skalad och fint skivad 300 g spetskål, grovt skuren 2 bananschalottenlökar, fint skivad 1 klyfta vitlök, finriven 100 g bladspenat 20 g parmesanost, finriven 3 ägg olivolja salt svartpeppar. 1Spetskålsallad med spenat150 g spetskål, finstrimlad 50 g bladspenat 1 bananschalottenlök, fint skivad 2 msk olivolja salt svartpeppar
Baconlindad torskrygg med örtsmak

Baconlindad torskrygg med örtsmak

450 g fryst och tinad bladspenat. 4 bitar torskrygg utan skinn, ca 600 g (fryst och tinad funkar fint. 450 g fryst och tinad bladspenat
Torskrygg med spenat och saffran

Torskrygg med spenat och saffran

700 g torskrygg utan skinn. 150 g tinad bladspenat. 700 g torskrygg utan skinn. 150 g tinad bladspenat. Nu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris
Kokt torskrygg med räkor, pepparrot och brynt smör

Kokt torskrygg med räkor, pepparrot och brynt smör

4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål4 portFisk800 g torskryggfilé, tinad1 krm salt1 krm svartpeppar, malen1 msk smörUgnsbakad blomkål1 blomkålshuvud100 g smör1 krm salt1 krm svartpeppar, malen50 g parmesan, riven½ kruka färsk persilja30 g mandel, finhackadSallad50 g färsk bladspenat½ msk olivolja1 tsk vit balsamvinäger1 krm salt1 krm svartpeppar, malen1