Torskrygg bacon olivolja recept

Torskrygg med parmesanmajonnäs & bacon

Torskrygg med parmesanmajonnäs & bacon

Stek torskryggen på medelvärme i smör & olivolja. smör & olivolja. Torskrygg är en tacksam bit fisk. Här får den sällskap av bacon och en pigg parmesanmajonnäs
Förrätt: Cheviche på räkor Varmrätt: Torskrygg med bacon och gräslök!

Förrätt: Cheviche på räkor Varmrätt: Torskrygg med bacon och gräslök!

½ msk olivolja. Torskrygg med bacon. Förstek baconen och löken. ½ dl citronsaft, ½ msk olivolja, ½ tsk salt, ½ hackad röd chili, 1 tsk flytande honung. 4 st torskrygg, 2 krm svartpeppar, 1 tsk salt, 1 paket bacon, 3 scharlottenlökar, finhackade, 2 dl vispgrädde, 1 dl riven ost, 1 msk fransk senap, 1 burk creme fraiche, 1 dl gräslök. 4 st torskrygg. 1 paket bacon
Ugnsbakad torskrygg!

Ugnsbakad torskrygg!

Skär bacon i strimlor, stek knaprigt och låt rinna av på hushållspapper, ställ åt sidan. olivolja. Nu är torsken som finast och ugnsstekt torskrygg är både enkelt och kanongott
Smörstekt torskrygg

Smörstekt torskrygg

Hacka baconskivan. Hetta upp en gryta med olja och fräs lök, vitlök, bacon, tomater och paprika under omrörning, ca 5 minuter. 4 bitar torskrygg. 1 skiva bacon. 1 msk olivolja
Baconlindad torskrygg med örtsmak

Baconlindad torskrygg med örtsmak

4 msk mild olivolja. 4 bitar torskrygg utan skinn, ca 600 g (fryst och tinad funkar fint. 1 paket bacon. 4 msk mild olivolja
Stekt torskrygg med sauce vièrge

Stekt torskrygg med sauce vièrge

 Rör ner baconet i linserna samt smaksätt med lite olivolja. Tärna baconet och stek tills gyllebruntö. Blanda allt med olivoljan samtsmaka av med salt och peppar
Mmmmm fisk!

Mmmmm fisk!

Receptet är fritt efter Gourmetmorsans "Sillahallens torskrygg". Stek bacon och lök och lägg på fisken