Riven morot. Torskgratäng. Fisk kan man variera och smaksätta på en massa olika sätt. Bacon och lök tillhör nog inte de vanligaste smaksättningarna, men är såå gott
Torskgratäng med teriyakisås. Veckomatsedeln för vecka 41 är här och den börjar med förberedelser inför söndagens efterrätt, vi avslutar nämligen veckan och helgen med en klassiker från 70-talet - inkokta päron med smak av ingefära
Torskgratäng med spenat och kräftost (4 port). Vi är alldeles för dåliga på att äta fisk hemma. Det är ju så gott och faktiskt inte speciellt svårt att göra men vi köper liksom aldrig fisk bara
Skala moroten och skär i slantar, koka dem en liten stund så de mjuknar lite. Strimla purolöken och stek den i smör i en stekpanna, men bara så att den blir mjuk
Skär purjolöken tunt, skala och strimla moroten, skiva vitlöken och skär sparrisen i bitar. 1 morot. Koka potatisen mjuk, häll bort vattnet och låt potatisen svalna något