Torskfile smör recept

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Torskfilé gryta

Torskfilé gryta

Pensla med smör till ugnsformen. Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme
Torskfilé, blomkål och smörsås

Torskfilé, blomkål och smörsås

Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. Smörsåsen har vi gjort en gång förut, då blev den god men det kändes som konsistensen inte var den rätta
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

Äkta smör att steka i. Hetta upp en stekpanna med en rejäl klick äkta smör, sänk värmen sedan till medelvärme
Örtbakad torskfilé i ugn

Örtbakad torskfilé i ugn

en klick smör till formen. en klick smör till formen. Allt i en form. Ingredienser till 2 portioner. 350 g torskfilé
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

smör eller margarin. Stek fisken i 2–3 minuter per sida i en stekpanna med smör. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja
Torskfilé med tomat och basilika

Torskfilé med tomat och basilika

smör och rapsolja att steka i. Stek fisken i smör och rapsolja. smör och rapsolja att steka i. Servera fisken med pressad potatis och grönsallad med fänkål
Torskfilé med spenat och mandel

Torskfilé med spenat och mandel

några klickar smör. Lägg på några klickar smör. några klickar smör. Torskfilé eller sejfilé tillagad i ugnen tillsammans med spenat och med ett täcke av ströbröd och flagad mandel