Pensla med smör till ugnsformen. Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. Smörsåsen har vi gjort en gång förut, då blev den god men det kändes som konsistensen inte var den rätta
smör eller margarin. Stek fisken i 2–3 minuter per sida i en stekpanna med smör. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja
smör och rapsolja att steka i. Stek fisken i smör och rapsolja. smör och rapsolja att steka i. Servera fisken med pressad potatis och grönsallad med fänkål
några klickar smör. Lägg på några klickar smör. några klickar smör. Torskfilé eller sejfilé tillagad i ugnen tillsammans med spenat och med ett täcke av ströbröd och flagad mandel