(Barilla pasta). Servera med pasta eller spaghetti. Krämig torskfilésås med broccoli och pasta, enkel och god kvällsmat på 30 minuter för 4 personer. Börja med att koka pasta för 4 personer
Nu när sommarvärmen är här är man inte direkt jättesugen på tung och svårsmält mat, utan något lätt och enkelt ska det va, som t ex grillad torskfilé, med en enkel och god mango- och avokadosallad till
600 g torskfilé i tärningar, ca 5 cm stora Saften av ½ citron Salt Svartpeppar 3 gula lökar 7 cm färsk ingefära 2 msk majsolja 2 msk mörk soja 1 msk risvinsvinäger eller äppelcidervinäger 1 dl grönsaksbuljong 1 hackad liten röd chili
Servera med ris eller som jag, med zucchinipasta. Zucchinipasta, gör du enkelt genom att ta zestaren (det verktyg du använder när du river skalet från citronen) lägg ut rivet på papper så att vattnet dras ut
Låt allt bli varmt och servera gärna med lite nykokt pasta. Tina spetten, torka av på hushållspapper. Salta lätt, bryn på ena sidan i olivolja i en stor stekpanna, tillsätt sen chorizon, vitlöken och soltorkade tomaterna
Servera med kokta pasta. pasta. Smaksätt torskfilén med salt och basilika. Linda om parmaskinkan. Lägg fisken i en smord form, ringla över oljan och stek i ugnen, ca 10 minuter
Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen
Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken. 2 msk röd-curry pasta