Torskfile musslor recept

Heta fiskpaket med musslor

Heta fiskpaket med musslor

Dâ passar dehär fiskpaketen med musslor perfekt. Lât musslorna rinna av och placera dem pâ fisken. 1/2 burk musslor i vatten. 1/2 burk musslor i vatten
Fiskgryta med musslor och fänkål

Fiskgryta med musslor och fänkål

Lägg ner fisk och musslor, låt puttra ytterligare 5 minuter. 1 st musslor. Skär fisken i bitar. Skär löken i klyftor
Fisksoppa med musslor

Fisksoppa med musslor

Lägg slutligen ner musslor. 1 st musslor. Skär färsk eller halvtinad fisk i bitar. Strimla purjolöken grovt
Fisksallad med rökta musslor

Fisksallad med rökta musslor

Lägg på champinjonerna, paprikorna, löken, musslorna. Häll på spadet från musslorna. • 1 burk rökta musslor. 1 burk rökta musslor
Läcker fiskgryta med musslor och räkor!

Läcker fiskgryta med musslor och räkor!

Tillsätt dem och de avrunna musslorna. 400 g torskfilé, sej eller hoki, 300 g laxfilé, 1/2 purjolök, 1/2 gul lök, 1 msk smör, 1 vitlöksklyfta, 1 1/2 tsk salt, 1 tsk timjan, 1 tsk basilika, 2 1/2 dl torrt vitt vin, 1 1/2 fiskbuljongtärning, 2 dl vispgrädde, 1 dl crème fraiche, 2 dl vatten, 1 pkt saffran (à 0,5 g), 300 g räkor med skal, 1 burk musslor (à 150 g), 1 1/2 tsk tomatpuré. 1 burk musslor
Fiskgryta med smak av saffran

Fiskgryta med smak av saffran

Lägg räkor och musslor i tallriken och häll över soppan. 1 burk musslor, 150g. 1 burk musslor, 150g. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
Fisk från Skagen

Fisk från Skagen

Låt musslorna rinna av. Fördela musslor och räkor över och runt om. 1 st musslor. Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull
Fisk från Skagen

Fisk från Skagen

Låt musslorna rinna av. Fördela musslor och räkor över och runt om. 1 st musslor. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
Festlig fisksoppa

Festlig fisksoppa

Ilbland har jag också gjort soppan extra festlig med vinkokta blåmusslor istället för de "burkade". Skala räkorna och häll av musslorna
Morbergska Fisksoppa på Bellmanvisa

Morbergska Fisksoppa på Bellmanvisa

Jag hade även i färsk torskfilé samt blåmusslor. Fisken och musslorna blir klara ganska fort men du får inte koka sönder dem bara vilket är lätt hänt, speciellt torsken
Bouillabaisse – grundrecept

Bouillabaisse – grundrecept

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök 3 klyfta(or) vitlök 0,5 st purjolök(ar) 400 gram potatis(ar) 300 gram morötter 0,5 st fänkål 1 msk olivolja 1 msk Mat & Bak smör 1 gram saffran 1 tsk chiliflakes 2 msk tomatpuré 3 dl vitt vin 0,5 l vatten 3 dl vispgrädde 2 msk fiskfond 300 gram laxfilé(er) , färsk 300 gram torskfilé , färsk 240 gram skalade räkor 0,5 kg färska musslor 0,5 msk färsk timjan 0,5 st citron(er) 4 krm salt 2 krm svartpeppar Köp receptet
Fiskgryta med vitlöksmajonnäs

Fiskgryta med vitlöksmajonnäs

Låt musslorna rinna av, Dra av kastrullen från plattan och rör ner räkor och musslor. 1 burk musslor á 150 g. 1 burk musslor á 150 g