Torskfile creme recept

Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

Dags för nytt fiskrecept tycker jag. Igår var jag ensam hemma och passade på att testa något nytt. Fisk, dill och citron är alltid ett vinnande koncept enligt mig och så fick det bli
Örtbakad torskfilé i ugn

Örtbakad torskfilé i ugn

Allt i en form. Ingredienser till 2 portioner. 350 g torskfilé. 2 tsk hackad basilika (fryst fungerar bra)
Torskfilé med tomat och basilika

Torskfilé med tomat och basilika

Servera fisken med pressad potatis och grönsallad med fänkål. Idag är det tisdag och det betyder som vanligt fisk på middagsbordet
Torskfilé med mjukostsås

Torskfilé med mjukostsås

Blanda creme fraiche, räkost och dill. 2-3 dl creme fraiche, 34%. 2-3 dl creme fraiche, 34%. Torsk med mjukostsås - Mycket lättlagat och gott
Torskfilé med bacon

Torskfilé med bacon

12,5 dl creme fraiche. 600 gram torskrygg, ca 140 gram per bit - gärna Skreietorsk. 175 gram smör. 1Potatismos
Torskfilé i apelsinsås

Torskfilé i apelsinsås

Vispa ihop creme fraiche, grädde, hummerfond och gräslök. 3 dl creme fraiche, valfri fetthalt. 3 dl creme fraiche, valfri fetthalt
Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Ingredienser Portioner. 4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan

Pestopanerad torskfilé

Fiskpinnar brukar ju barn gilla, men vi vuxna har ofta en njuggare inställning – jag har det i vart fall
Torskfilé med ädelost och spenat

Torskfilé med ädelost och spenat

Tisdag är alltid fiskdag hos oss. Idag var torskfilén billig och fin. Ädelost ger fin smak. 2 portioner. 400 g torskfilé
Solrospanerad torskfilé

Solrospanerad torskfilé

Det är receptet tycker jag är ett bra och nyttigt alternativ till vanlig ströbrödspanerad fisk. Solrospanerad torskfilé4 portioner400g torskfilé2 dl vetemjöl1 tsk salt1 ägg (beror på äggets storlek, kan behövas 2 st vid små ägg)2 dl solroskärnorrivet citronskal från 2 st citroner½ dl fryst persiljasmör att steka isalt och pepparDela torskfiléerna i portionsbitar
Torskfilé i papper med pepparrot

Torskfilé i papper med pepparrot

Sätt ugnen på 250°C. Lägg ut de fyra bakplåtspapprena på arbetsbänken, fördela en halv matsked margarin på varje papper
Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili

Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili

Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili. Snabb, enkel och mycket god middag som passar alla♥. Du behöver4 portioner4 torskfiléerÖrtsalt & svartpepparFiskkrydda1 burk créme fraiche paprika chili3 dl krossade cornflakesGör såhärSätt ugnen på 180 grader
Torskfilè a la Ingrid

Torskfilè a la Ingrid

Gör så här. br />1. Låt fisken tina. 2. Riv morot och selleri grovt. 3. Strimla purjolöken. 4. Fräs grönsakerna i margarin ca 5minuter utan att de tar färg