Dags för nytt fiskrecept tycker jag. Igår var jag ensam hemma och passade på att testa något nytt. Fisk, dill och citron är alltid ett vinnande koncept enligt mig och så fick det bli
Ingredienser Portioner. 4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Det är receptet tycker jag är ett bra och nyttigt alternativ till vanlig ströbrödspanerad fisk. Solrospanerad torskfilé4 portioner400g torskfilé2 dl vetemjöl1 tsk salt1 ägg (beror på äggets storlek, kan behövas 2 st vid små ägg)2 dl solroskärnorrivet citronskal från 2 st citroner½ dl fryst persiljasmör att steka isalt och pepparDela torskfiléerna i portionsbitar
Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili. Snabb, enkel och mycket god middag som passar alla♥. Du behöver4 portioner4 torskfiléerÖrtsalt & svartpepparFiskkrydda1 burk créme fraiche paprika chili3 dl krossade cornflakesGör såhärSätt ugnen på 180 grader
Här kommer ett recept jag hittade i DN, mycket smarrigt. Skönt med "vanlig mat" efter allt Grekiskt. ). Torskfilé med spenatkräm, rädisor & räkor 11 propoints
Gör så här. br />1. Låt fisken tina. 2. Riv morot och selleri grovt. 3. Strimla purjolöken. 4. Fräs grönsakerna i margarin ca 5minuter utan att de tar färg