Krydda den därefter med salr, vitpeppar och den halva fiskbuljongtärningen. Våra barn älskar fiskbullar, och jag köper alltid de som ligger i buljong, för att göra egen sås
Häll vin och buljong i en kastrull. 2 dl fiskbuljong. 2 dl fiskbuljong. För några år sedan åt jag en fanatisk fisk på restaurang Viktor i Umeå (det var då en av Sveriges guldkrogar, fantastisk mat
Koka upp buljong och vin i en gryta. Fräs saffranen i lite smör och rör ner den i buljongen. 1 liter fiskbuljong av tärning. Lägg i dem i buljongen och låt koka i ca 10 minuter i buljongen. 1 liter fiskbuljong av tärning
Fräs den finhackade löken glansig i matfettet ca 3 minuter, tillsätt vin och buljong och koka samman till hälften återstår. 1 tärning Knorr fiskbuljong
Lös upp buljongtärningen i lite hett vatten. 6 portioner torskgratäng 800 g torskfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill eller 0,5 dl djupfryst dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppar Topping (valfritt). Blanda crème fraîche, grädde, dill, senap, saften från 1 citron, buljongen, salt och peppar i en skål. 1 fiskbuljong eller
Häll på vattnet och ta i grönsaksbuljongen och låt sedan puttra på medelvärme tills morötterna nästan är mjuka rakt igenom, lite tuggmotstånd är gott att ha kvar