Smaksätt med salt, krossad rosépeppar, hummerfond och hackad dill. 600 g torskfilé. 1 tsk rosépeppar. Skär fisken i mindre bitar och lägg dem i en matberedare
Där, bland gröna drinkar och proteinpulver, hittade jag rosépeppartorsk. Gillar du rosépeppar. Och ingen kan ju säga att de där rosaröda pepparkornen inte ser jäkligt läckra ut… Just till fisk tycker jag att den lite blommiga smaken av rosépepparn passar bra
Tillsätt grädde, rosépeppar, buljong, citronskal och -saft. Rosépeppartorsk, 4 pers. 600 g torskfilé, eller annan vit fisk1 squash, skivad3 dl grädde2 tsk rosépeppar1 fiskbuljongtärning1 citron, rivet skal och saft1 msk maizenamjölSätt ugnen på 225°. 600 g torskfilé. 2 tsk rosépeppar
½ tsk rosépeppar. 6 hg torskfilé. Skär fisken i 4 portionsbitar. Lägg i en smord ugnsform. Salta. Hacka svampen, strimla purjon och fräs tillsammans i smöret tills vätskan kokat in