Torskfilé kaviar recept

Fiskgratäng

Fiskgratäng

Blanda i kaviar, dill och riven ost. 600 g torskfilé. 3 msk smörgåskaviar. Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk
Torsk  i ugn

Torsk i ugn

Skiva purjolöken och lägg i botten på formen och lägg torskfilén ovanpå. Rör ihop grädde, mjöl och kaviar och slå detta över fisken
Fiskpudding ..

Fiskpudding ..

Vispa upp äggen och blanda ner kokt ris, mjölk, dill och kaviar. Fiskpudding med dill & kaviar4 PersonerTid 45 minuterUgn. 400 gr torskfilé1 liten gul lök1 msk smör1 tsk saltTill puddingen. 3 dl kallt, kokt ris4 ägg3 dl mjölk2 msk hackad dill3 msk rökt kaviarAtt äta till. 400 gr torskfilé
SNABB FISKGRATÄNG

SNABB FISKGRATÄNG

Blanda ihop majonäs, kaviar, dill och grädde. 4 pers800 g torskfilé200 g skalade räkor1/2 dl färsk hackad dill1/2 dl majonäs4 msk kaviar2 dl gräddesalt, peppar2 dl stark riven ostGÖR SÅ HÄR. 800 g torskfilé
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis

Fiskgratäng med tärnad ostpotatis

Vispa samman majonnäs, kaviar och mjölk och häll det över fisken. 400-500 g fryst eller färsk torskfilé. 2-3 msk kaviar
Gustavs panerade torsk med kall äggsås, kokt potatis och blomkål

Gustavs panerade torsk med kall äggsås, kokt potatis och blomkål

Ingredienser Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 st ägg 2 dl ströbröd , gärna panko 1 dl vetemjöl 0,5 msk smör 0,5 msk olivolja Äggsås 4 st ägg 1 st Rödlök , liten 20 gram ansjovisfiléer 1 dl crème fraiche 1 dl majonäs 1 msk kaviar 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis 0,5 st blomkål Köp receptet Näringsvärde Kcal
Fiskburgare

Fiskburgare

kaviar och rödlök. 500 g fisk av gädda – lax eller torskfilé. 500 g fisk av gädda – lax eller torskfilé.  
Torsk med kaviarsås (mjölkfri)

Torsk med kaviarsås (mjölkfri)

Det är inte ofta jag har kaviar i kylskåpet – och det finns egentligen ingen speciell orsak till det annat än att jag alltid hittar en tillplattad tub när jag ska använda det, så jag har slutat bära hem det hahaha
Ansjovisbakad torsk

Ansjovisbakad torsk

Eller blanda kaviar i grädden. 600 g torskfilé. 600 g torskfilé. 4 port. 900 g potatis. 55 g ansjovisfiléer. 3 msk hackad dill
Ansjovisbakad torsk

Ansjovisbakad torsk

600 g torskfilé. Tina torsken. Sätt ugnen på 200˚. C. Skala och koka potatisen. Lägg torsken i en ugnssäker form
Fiskbullar med torsk och krabba

Fiskbullar med torsk och krabba

600 g torskfilé. 1 tsk kaviar. 600 g torskfilé. Hallå i stormen. Håller på att blåsa bort här på västkusten. -) Riktigt höstväder
Torskbullar

Torskbullar

Tänk inte traditionella fiskbullar, här har vi torskbullar på ett lite elegantare sätt i kaviarsås med gräslök

Gratäng är perfekt vardagsmat! Snabb att tillaga och gillas av alla.

 Kalles Fiskgratäng4 portioner 1 stor purjolök400 g torskfilé2 dl vispgrädde1 msk vetemjöl4 msk kaviar från tub0,5 dl hackad dill1 dl riven stark ostsalt o peppar Gör så härSmörj en ugnsfast formSkölj och skiva purjolökenTäck botten på formen med purjolökenLägg torskfilén ovanpåSalta och peppraVispa grädden hårtSikta ner mjölet i gräddenRör ner kaviar och dill i gräddenFördela gräddblandningen över fiskenStrö på ostenGrädda i 200 grader i 20-30 min Fler recept på gratänger hittar du här. 400 g torskfilé. 4 msk kaviar från tub
Halv åtta hos Kim II

Halv åtta hos Kim II

En närmare beskriving är färsk torskfilé som bakas i ugnen med riven västerbottenost och hackade pistagenötter