Blanda ihop majonäs, kaviar, dill och grädde. 4 pers800 g torskfilé200 g skalade räkor1/2 dl färsk hackad dill1/2 dl majonäs4 msk kaviar2 dl gräddesalt, peppar2 dl stark riven ostGÖR SÅ HÄR. 800 g torskfilé
Det är inte ofta jag har kaviar i kylskåpet – och det finns egentligen ingen speciell orsak till det annat än att jag alltid hittar en tillplattad tub när jag ska använda det, så jag har slutat bära hem det hahaha
Kalles Fiskgratäng4 portioner 1 stor purjolök400 g torskfilé2 dl vispgrädde1 msk vetemjöl4 msk kaviar från tub0,5 dl hackad dill1 dl riven stark ostsalt o peppar Gör så härSmörj en ugnsfast formSkölj och skiva purjolökenTäck botten på formen med purjolökenLägg torskfilén ovanpåSalta och peppraVispa grädden hårtSikta ner mjölet i gräddenRör ner kaviar och dill i gräddenFördela gräddblandningen över fiskenStrö på ostenGrädda i 200 grader i 20-30 min Fler recept på gratänger hittar du här. 400 g torskfilé. 4 msk kaviar från tub