Lägg grova bitar av kål och äpple i botten. 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. 3 st st äppleäpple. Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 0,5 st st lök, gul lök, gul 3 st st äppleäpple 0,25 st st vitkål vitkål 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk 1 msk msk smör smör 1 dl dl crème fraïche crème fraïche
4 600 g torskfilé 900 g potatis 1 gul lök 1 äpple 1 msk olja 1 tsk curry 2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl vispgrädde salt och peppar 2 morötter 150 g haricots verts 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
4 Potatis- och morotsstrips 700 g mjölig potatis 2 morötter 2 msk olivolja 1 krm salt Yoghurtsås 2 dl matyoghurt (10 %) 2 msk bostongurka 1/2 finhackat äpple 1 tsk curry 1 tsk flytande honung 1 krm salt 1/2 krm peppar Panerad fisk 2 paket halvtinad MSC-märkt torskfilé (à ca 400 g) 1 ägg 2 dl panko eller ströbröd 3 msk rapsolja salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
4 600 g torskfilé 900 g fast potatis Sås 1 fänkål 1 rött äpple 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 1 tsk curry 1 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 1 ask dill (à 20 g) Till servering 1 dl rostad lök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
äpple (svenskt). Skala även tunna skivor av zucchini och äpple. äpple (svenskt). torskfilé i bitar (ca 200 g per person). torskfilé i bitar (ca 200 g per person)