KOKT TORSK MED VIT SÅS Ingredienser. VIT SÅSIngredienser. Vitpeppar. 600 gram torsk. Låt allt sjuda i ca 5 minuter eller tills fisken är vit och fast. 600 gram torsk
Torsk med vit chokladsås. 600 g torskrygg. 2 dl torrt vitt vin. 50 g vit choklad. 600 g torskrygg. Lät lite märkligt när vi först hörde om det, men det var riktigt gott
Fräs lök och vitlök på medelvärme i olja tills det fått fin färg. Det vankas ugnsbakad torsk här idag och det blir en färggrann fiskmiddag med små tomater, örter, zucchini och kapris
600 g färsk eller djupfryst torskfilé. 1 vitlöksklyfta. 2 dl smulat vitt bröd. Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat
Jag är torsk på torsk. 600 g torskfilé (eller annan vit fisk). 600 g torskfilé (eller annan vit fisk). Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda
Relaterade Torsk med räkor i kaviarsås. 1 torskblock 400 g. Klicka blandningen över fisken och gratinera den i mitten av ugnen i 15–20 minuter eller tills fisken är vit i köttet. 1 torskblock 400 g 1 msk smör
Häll på grädde och vatten och sjud under lock tills fisken är helt vit och lätt faller isär. Enkel och god torsk med få ingredienser som dock kräver rejält med salt
Fördela salt, peppar, pressad vitlök, chili, hackad persilja och hackad gräslök på torsken. Häll på och fördela grädde eller klicka i crème fraiche samt vitt vin i foliepaketen