Mjäll torsk, rökigt bacon med haircot verts, en starkt reducerad vitvinssås med massor av smak och en söt puré på gröna ärtor, en helt okej torsdagsmiddag
Toppa med parmesan, kan ju aldrig bli för mycket parmesanost, och servera med stekta haricots verts. Lägg torsken i en ugnsform, ringa över olivolja, salta, peppra och strö på chiliflakes
Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Pressa potatisen och servera till torsken, rucolacrème, kaprisfräset och resten av rucolan
Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Pressa potatisen och servera till torsken, rucolacrème, kaprisfräset och resten av rucolan
Lägg fisken i en ugnssäker form. Koka upp vatten och lägg i morotsstavar och haricots verts. 200 gram torsk. 50 gram haricots verts. Tina fisken och ställ ugnen på 200 grader. Ställ formen i mitten av ugnen och låt stå i cirka 10-15 minuter, fisken är klar när den är helt vit och fast igenom. 200 gram torsk. 0,5 citron 1 morot 50 gram haricots verts
Servera med kokt ris och haricots verts. Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat. Gratinera mitt i ugnen ca 25 minuter. 600 g färsk eller djupfryst torskfilé
Kan serveras med kokt potatis och haricots verts. Tina fisken och sätt ugnen på 250 grader. Sätt in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. 4 torsk av ryggbit
Smörj en ugnsform med margarinet och dela fisken. 4 portioner10PP/portion 250g ris1 tsk flytande margarin500g torskSaltPeppar2,5 dl matlagningsgrädde 4%0. 5 förp Haricots Verts Sätt ugnen på 225graderKoka riset enligt förpackning