Halvtina torsken i kylen. Tillsätt gräslök och persilja. Strö över persilja och gräslök. hackad persilja. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform. Tillaga mitt i ugnen, ca 15 minuter. 1 st torsk. 1 msk hackad persilja
Tina fisken om den varit fryst, och lägg i en smord ugnsform. ½ dl finhackad persilja. Strö persilja på fisken och häll därefter på det heta sardellsmöret, som gör att temperaturen går upp ett snäpp ytterligare och blir precis lagom
Torsken har ju länge varit rödlistad, men nu får vi äta den med gott samvete igen. 600 g torsk1 msk fransk matlagningssenap eller vitlökssenap2 knappt hårdkokta ägg1 ask ansjovis, 50 g1 liten knippa gräslök1 liten knippa dill1 liten knippa persilja1 vitlöksklyfta2 msk ströbröd - glutenfritt vid behov25 g smör eller margarin - mjölkfritt vid behov4 tomater i halvorTina fisken om den varit fryst, och lägg i smord, ugnseldfast formSalta ev en aning - obs att ansjovisen är saltBred senapen över fisken. In i ugnen, på 225 grader, ca 15 - 20 minuter tills fisken är helt genomstekt. PS Jag glömde alldeles bort att lägga med tomaterna i ugnen, så det fick bli färska till i stället DS 600 g torsk. 1 liten knippa persilja
Torsk med grönsaker i foliepaket med pepparrotssmör och pressad potatis. Jag fyllde den helt enkelt med en röra av hackad bladpersilja, massa vitlök, lite olja, örtsalt och pressad citronsaft
Blanda fiskfonden med grädden och persiljan och ös över fisken. Lägg torskfiléerna i en ugnsform. koka torsk tillsammans med salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt
Lägg torsken i en ugnsform och salta och peppra. Fisk och pepparrot är ju jätte gott ihop och så sältan från stekta baconbitar och så en touch av persilja
Lägg fisken i en smord ugnsform. Grovriv morötter, finhacka persilja. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat. Gratinera mitt i ugnen ca 25 minuter. 600 g färsk eller djupfryst torskfilé. 2 dl persilja
Lägg torsken i en ugnsfast form och häll över oljan och klicka på smöret. Sätt ugnen på 150 grader. Salta och peppra och sätt in formen i ugnen i cirka 10 minuter. Det går utmärkt att baka den i ugnen hela vägen upp till 56 grader, det är helt upp till er